True Friend – da’s voor echte vrienden

Samen ontsnappen uit die spannende Escaperoom, met z’n allen op zoek naar jullie top 3 van toffe ‘hotspots’ of toch liever je eigen Filmfestival helpen organiseren? Dat, en nog veel meer… het kan allemaal gebeuren, als je je laat uitdagen door True Friend.

Meedoen aan True Friend is gratis, maar nooit voor niks. Want wie durft mee te doen met True Friend ontdekt dat je er altijd iets voor moet doen, en er steeds iets voor terug krijgt. Net zoals dat gaat bij elke echte vriendschap. Toch?

En natuurlijk leg je je avonturen zelf vast. In foto’s, filmpjes, tekst of tekeningen. Gewoon wat jij het liefst doet. Zodat je al die avonturen later opnieuw kunt beleven, wanneer het jou uitkomt en met wie jij wilt.

Hoe begint het allemaal?

Jouw True Friend avontuur begint gewoon in de klas, met de allereerste Challenge. Samen met je leerkracht en natuurlijk je schoolvrienden en -vriendinnen ontdek je hoe spannend het is om op ontdekkingstocht te gaan in je eigen gemeente. Een virtuele tocht, via de speciale True Friend app, die jullie al in de klas mogen downloaden en gebruiken. Die app vormt het hart van een heel seizoen True Friend. Tijdens de presentatie in de klas kom je er alles over te weten!

Elk avontuur, elke uitdaging: het komt allemaal vanzelf voorbij in de app. En al je belevenissen kun je daar ook veilig, voor jezelf opslaan. Zo kun je alles nog eens beleven!

De avonturen en uitdagingen tijdens True Friend, die zijn zó gevarieerd, dat er elk seizoen voor iedereen altijd wat te ontdekken valt. En vind je een bepaalde Challenge of ervaring niet spannend genoeg (of juist te spannend?), dan doe je gewoon mee aan de volgende. Want meedoen en je aanmelden mag altijd, ook als je pas later aansluit.