Actueel

Hieronder vind je interessante nieuwtjes over True Friend!

Escaperoom Geldrop 2024

Op 3 april beleefden we een fantastische dag bij Escaperoom Geldrop! True Friends uit groep 7 en 8 werden uitgedaagd om hun ontsnappingsvaardigheden te testen in de spannende escaperoom. Daarnaast kregen ze de unieke kans om hun eigen escaperoom te ontwerpen en kregen ze een kijkje achter de schermen. Wat een geweldige ervaring! Alle kinderen slaagden erin om op tijd uit de escaperoom te ontsnappen. Trots op jullie, True Friends!

 

De Week van het Geld 2024

Volgende week is het zover! Tijd voor challenge #4! Van 11 t/m 15 maart 2024 is de Week Van Het Geld.

Tijdens deze week wordt er extra aandacht besteed aan geld en hoe je daar verstandig mee om moet gaan. Want goed omgaan met geld kun je leren!

Het True Friend Bordspel heeft speciaal voor de Week Van Het Geld een aantal spannende vragen voor jullie bedacht.  Krijg jij zakgeld? Weet jij hoe je moet sparen? Welke klusjes kun je doen om een extra zakcentje te verdienen? Speel vanaf volgende week samen met je vriendjes, vriendinnetjes en familie het True Friend bordspel en geef antwoord op de vragen!

 

Terugblik op True Friends & good food!

Gezonde gerechten maken onder leiding van een echte chef, True Friends hebben het ervaren tijdens True Friends & good food. Na een geslaagde eerste editie in december vorig jaar, vond er op 10 januari een tweede editie plaats van deze speciale kookchallenge. In het jongerencentrum van jongerenwerk LEV in Geldrop ontdekte 20 enthousiaste kinderen aan de hand van chef Willem de wondere wereld van de Aziatische keuken.

Deze nieuwste Challenge is mede mogelijk door nauwe samenwerking met LEV en het lokale initiatief Fit & Pit (www.fitenpitgeldropmierlo.nl).

True Friend Film Festival 2023

De derde editie van het True Friend Film Festival komt eraan! Op woensdagmiddag 27 september 2023 zijn alle True Friends uit Geldrop-Mierlo weer uitgenodigd in de Weeffabriek voor deze Challenge. Tijdens deze middag krijgen alle Friends 6 korte films te zien over vriendschap, die nog niemand gezien heeft! Ook zijn jullie de jury en mogen jullie de True Friend Film Award uitreiken aan de leukste, spannendste of grappigste film. Aanmelden kan nog in de True Friend app tot 25 september, maar wacht niet te lang want vol = vol.

De Jachtseizoen Challenge

Gister was het tijd voor de allerlaatste Challenge van dit schooljaar: de Jachtseizoen Challenge! Alle True Friends werden uitgenodigd om op zoek te gaan naar de boeven die op vlucht waren in Geldrop. De Friends gingen in groepjes op jacht. Ze hadden één uur de tijd om de boeven te vangen. Door middel van hints kregen ze steeds meer te weten over de plek waar de boeven waren. Uiteindelijk is het elk groepje gelukt om de boeven binnen de tijd te vangen! Super goed gedaan!

Het verkeersexamen!

Dat was best wel even spannend, het verkeersexamen! Maar wat hebben jullie het allemaal goed gedaan. Als beloning voor jullie harde werk kregen jullie van het True Friend Team allemaal een armbandje en de kinderen die zich hadden ingeschreven voor de Challenge kregen óók nog een sleutelhanger!

Week van het Geld

Tijd voor Challenge #4! Van 27 tot en met 31 maart is de Week van het Geld. Daarom hebben wij het True Friend Bordspel een gloednieuwe update gegeven. Alle vragen en opdrachten in het bordspel gaan nu over (het verstandig omgaan met) geld. Ga met je familie en vrienden de strijd aan! Wie van jullie lukt het om als eerst bij de finish te komen?

Het Theoretisch Verkeersexamen

Wat spannend! Het is alweer bijna tijd voor het theoretisch verkeersexamen. Gelukkig is True Friend er om jou te helpen voorbereiden voor dit spannende moment. In de True Friend app vind je nu elke week een oefenvraag voor het theoretisch verkeersexamen. En vanaf 23 maart kun je ook de Grote Verkeersquiz maken om jouw kennis te testen. Wij wensen alle True Friends veel succes met het examen!

Naar Escaperoom Geldrop!

Op 25 januari was het eindelijk weer zover: we mochten naar Escaperoom Geldrop! Alle kinderen uit groepen 7 en 8 mochten ontsnappen uit een Escaperoom, zelf een Escaperoom ontwerpen én ze kregen zelfs een kijkje achter de schermen van de escaperoom. Zo cool! Het is alle kinderen gelukt om op tijd te ontsnappen uit de spannende escaperoom. Goed gedaan, True Friends!

Het True Friend Bordspel

Het is bijna kerstvakantie! Wat is nou leuker dan in de kerstvakantie lekker spelletjes spelen bij de kerstboom? Alle kinderen uit de groepen 7 en 8 hebben het True Friend Bordspel gekregen in de klas. Zij kunnen de strijd aangaan met familie en vrienden! Vragen beantwoorden, opdrachten uitvoeren en dilemma’s uitvogelen; lukt het jou om als eerste de finish te bereiken? Het bordspel krijgt een paar keer per jaar een update, met nieuwe vragen en opdrachten. Je kunt het spel dus het hele jaar door spelen!