Actueel

Hieronder vind je interessante nieuwtjes over True Friend!

True Friend Film Festival 2023

De derde editie van het True Friend Film Festival komt eraan! Op woensdagmiddag 27 september 2023 zijn alle True Friends uit Geldrop-Mierlo weer uitgenodigd in de Weeffabriek voor deze Challenge. Tijdens deze middag krijgen alle Friends 6 korte films te zien over vriendschap, die nog niemand gezien heeft! Ook zijn jullie de jury en mogen jullie de True Friend Film Award uitreiken aan de leukste, spannendste of grappigste film. Aanmelden kan nog in de True Friend app tot 25 september, maar wacht niet te lang want vol = vol.

De Jachtseizoen Challenge

Gister was het tijd voor de allerlaatste Challenge van dit schooljaar: de Jachtseizoen Challenge! Alle True Friends werden uitgenodigd om op zoek te gaan naar de boeven die op vlucht waren in Geldrop. De Friends gingen in groepjes op jacht. Ze hadden één uur de tijd om de boeven te vangen. Door middel van hints kregen ze steeds meer te weten over de plek waar de boeven waren. Uiteindelijk is het elk groepje gelukt om de boeven binnen de tijd te vangen! Super goed gedaan!

Het verkeersexamen!

Dat was best wel even spannend, het verkeersexamen! Maar wat hebben jullie het allemaal goed gedaan. Als beloning voor jullie harde werk kregen jullie van het True Friend Team allemaal een armbandje en de kinderen die zich hadden ingeschreven voor de Challenge kregen óók nog een sleutelhanger!

Week van het Geld

Tijd voor Challenge #4! Van 27 tot en met 31 maart is de Week van het Geld. Daarom hebben wij het True Friend Bordspel een gloednieuwe update gegeven. Alle vragen en opdrachten in het bordspel gaan nu over (het verstandig omgaan met) geld. Ga met je familie en vrienden de strijd aan! Wie van jullie lukt het om als eerst bij de finish te komen?

Het Theoretisch Verkeersexamen

Wat spannend! Het is alweer bijna tijd voor het theoretisch verkeersexamen. Gelukkig is True Friend er om jou te helpen voorbereiden voor dit spannende moment. In de True Friend app vind je nu elke week een oefenvraag voor het theoretisch verkeersexamen. En vanaf 23 maart kun je ook de Grote Verkeersquiz maken om jouw kennis te testen. Wij wensen alle True Friends veel succes met het examen!

Naar Escaperoom Geldrop!

Op 25 januari was het eindelijk weer zover: we mochten naar Escaperoom Geldrop! Alle kinderen uit groepen 7 en 8 mochten ontsnappen uit een Escaperoom, zelf een Escaperoom ontwerpen én ze kregen zelfs een kijkje achter de schermen van de escaperoom. Zo cool! Het is alle kinderen gelukt om op tijd te ontsnappen uit de spannende escaperoom. Goed gedaan, True Friends!

Het True Friend Bordspel

Het is bijna kerstvakantie! Wat is nou leuker dan in de kerstvakantie lekker spelletjes spelen bij de kerstboom? Alle kinderen uit de groepen 7 en 8 hebben het True Friend Bordspel gekregen in de klas. Zij kunnen de strijd aangaan met familie en vrienden! Vragen beantwoorden, opdrachten uitvoeren en dilemma’s uitvogelen; lukt het jou om als eerste de finish te bereiken? Het bordspel krijgt een paar keer per jaar een update, met nieuwe vragen en opdrachten. Je kunt het spel dus het hele jaar door spelen!

True Friend Film Festival 2022

True Friends, seizoen 2 is begonnen! En de allereerste Challenge komt eraan. Ben jij gek op films? Dan is deze Challenge echt iets voor jou! Op woensdagmiddag 28 september 2022 is het weer tijd voor het jaarlijkse True Friend Film Festival. Tijdens dit festival worden 5 verschillende korte films getoond over vriendschap. Deze films zijn speciaal gemaakt voor alle True Friends. Deze middag zijn JULLIE de jury! Jullie mogen bepalen welke film jullie het allerleukst is en daarom de True Friend Film Award wint. Je kunt nu al zien welke films genomineerd zijn voor de True Friend Film Award. Ben jij ook zo benieuwd? Ga naar Challenge #1 (2022) in de app om de genomineerde films te bekijken.

Organiseer je eigen party!

Dit was ‘m dan… De allerlaatste Challenge van dit schooljaar. En we gingen eruit met een knaller! Tijdens deze Challenge konden de True Friends leren hoe ze een vet feest konden organiseren. Ze kregen workshops van echte experts. Een DJ workshop, een licht en geluid workshop én een mocktail workshop. Zij gaan in juli een knalfeest neerzetten in de Weeffabriek (Centrum Hofdael). Houd de True Friend app en instagram in de gaten voor meer info. Challenge #7, check! We zien jullie graag weer bij de True Friend Challenges in het nieuwe schooljaar!

Het fietsexamen in Geldrop-Mierlo

De True Friends uit Geldrop-Mierlo hebben er een spannende tijd op zitten… Het was namelijk tijd voor het verkeersexamen. Eerst moesten ze het theoretisch verkeersexamen doen. In de app kregen alle True Friends de kans om zich éxtra goed voor te bereiden op dit examen. In de app konden ze namelijk oefenvragen maken om hun kennis te testen. Hiermee konden ze zelfs een True Friend Fietsbel winnen. Op 19, 20 en 21 mei was het zover! Toen mochten de kids het praktisch verkeersexamen doen. Dat is natuurlijk super spannend. Om de kids ook hierop weer voor te bereiden was True Friend aanwezig. Op de route kon je allemaal True Friend-bordjes tegenkomen. Tijdens het praktisch verkeersexamen waren we er ook om iedereen aan te moedigen voor het examen! Jullie hebben het super gedaan, True Friends!