Actueel

Hieronder vind je interessante nieuwtjes over True Friend!

Ga mee naar de film!

True Friend nodigt alle kinderen
van groepen 7 en 8 uit:
ga mee naar de film!

Op woensdagmiddag 29 september 2021, van 15.00 – 17.30 uur, is het allereerste True Friend Filmfeest, in Centrum Hofdael (Geldrop-Mierlo).

Speciaal voor deze filmmiddag hebben studenten van filmopleiding SintLucas een aantal korte films gemaakt, over echte vriendschap. En natuurlijk zijn zij heel benieuwd wat jullie van hun films vinden…

Daarom vormen alle bezoekertjes die middag de kinderjury. Zij kiezen welke film zij het mooist, spannendst of grappigst vinden. De winnende filmmaker krijgt de True Friend Film Award.

Een ‘sneak preview’ van alle zes films kun je zien in de True Friend app. Kijk snel!

Opgeven voor de gratis True Friend Filmmiddag is makkelijk, via de app. Vervolgens krijgt elk deelnemertje van ons een bevestigingsmail, als officieel kaartje.

Juweeltjes van Geldrop-Mierlo ontdekken met de Bike Tour

Deze zomervakantie kun jij meedoen met de True Friend Bike Tour! Bij deze tour ga jij samen met je friends op zoek naar verborgen juweeltjes in Geldrop-Mierlo. Pak je fiets en ga de Challenge aan! Lukt het jou en je friends om alle opdrachten op te lossen, dan ontvang je een tof True Friend-item. Je kunt je meedoen aan de tour tot 6 september. Geef je snel op in de True Friend app.

Mysterie ontrafelen bij het kasteel

In mei (2021) was het tijd voor de allereerste True Friend Challenge in Geldrop-Mierlo! Leden van True Friend kregen GPS-coördinaten van de plek waar de Challenge plaats zou vinden. Ze kwamen uit bij Kasteel Geldrop. Hier moesten zij het mysterie van het vermiste familielid oplossen! Dit deden ze door middel van verschillende opdrachten en puzzels. Uiteindelijk hebben de True Friends kunnen ontrafelen wie er vast zat in het kasteel en hebben ze ‘m weten te bevrijden. Good job, True Friends!