De True Friend App

Je eigen Vrienden-app – helemaal voor jouzelf

Want in de True Friend app kun je je al verheugen op jouw volgende Challenge. Je krijgt altijd ruim op tijd bericht. En in de app kun je je avonturen ook nog eens zovaak opnieuw beleven als jij wilt. Want je foto’s, filmpjes, alles wat je hebt beleefd tijdens een seizoen True Friend: hier kun je alles mooi voor jezelf opslaan. Zo wordt jouw True Friend-app een soort digitaal dagboek, helemaal voor jouzelf.

Downloaden (gratis)

Een toffe herinnering!

Aan het eind van het seizoen krijg je de kans om van al je plaatjes, bij alle Challenges waaraan jij dat jaar hebt meegedaan, een coole digitale print te laten maken. Regelen wij voor je. Helemaal gratis en voor niks. Gewoon om te bewaren en om nooit meer te vergeten hoe tof dat seizoen True Friend was. Je krijgt vanzelf bericht hoe het werkt. Wait for it!

Nog veel meer…

Vind je het leuk om je mening te geven? Of om te testen wat voor vriend jijzelf eigenlijk bent? Dan is de True Friend app echt iets voor jou. Met leuke polls, een hersenkraker van een quiz en natuurlijk volop de kans om te zeggen wat jij vindt van.., nou ja… van alles. Als je vriendschap en samen dingen meemaken te gek vindt of soms juist best wel lastig, dan is deze app voor jou. Dus zet ‘m gauw op ’n tablet, laptop of smartphone.

Top… die wil ik!
Waar kan ik die True Friend app vinden?

Die vind je gewoon in de App Store of bij Google Play. Je kunt er trouwens ook via onze website naartoe. Check it out!

Downloaden (gratis)