De True Friend App

Je eigen Vrienden-app – helemaal voor jouzelf

Want in de True Friend app kun je je al verheugen op jouw volgende Challenge. Je krijgt altijd ruim op tijd bericht. En in de app kun je je avonturen ook nog eens zovaak opnieuw beleven als jij wilt. Want je foto’s, filmpjes, alles wat je hebt beleefd tijdens een seizoen True Friend: hier kun je alles mooi voor jezelf opslaan. Zo wordt jouw True Friend-app een soort digitaal dagboek, helemaal voor jouzelf.

Downloaden (gratis)

Aanmelden voor Challenges!

Via de app word je altijd op de hoogte gehouden van de nieuwste Challenges! Wil je meedoen aan een True Friend Challenge? Aanmelden voor Challenges gaat super gemakkelijk, via de True Friend app. Bij “Challenges” in de app zie je de aankomende True Friend uitdagingen en kun je je ook meteen aanmelden. Makkelijk toch?!

Nog veel meer…

Vind je het leuk om je mening te geven? Of om te testen wat voor vriend jijzelf eigenlijk bent? Dan is de True Friend app echt iets voor jou. Met leuke polls, een hersenkraker van een quiz en natuurlijk volop de kans om te zeggen wat jij vindt van.., nou ja… van alles. Als je vriendschap en samen dingen meemaken te gek vindt of soms juist best wel lastig, dan is deze app voor jou. Dus zet ‘m gauw op ’n tablet, laptop of smartphone.

Top… die wil ik!
Waar kan ik die True Friend app vinden?

Die vind je gewoon in de App Store of bij Google Play. Je kunt er trouwens ook via onze website naartoe. Check it out!

Downloaden (gratis)