Ontsnap met je vrienden uit een Escaperoom!

Het is eindelijk zover! Na de lange lockdown mogen de kinderen uit groepen 7 en 8 nu toch ECHT naar de Escaperoom Challenge…

Op vrijdagmiddag 11 maart 2022, van 15.30 – 17.30 uur wacht de spannende True Friend Challenge, bij ‘Escaperoom Geldrop’.  

Wat blijkt? De kinderen zijn zoooo enthousiast over deze True Friend Challenge dat ze zich nu al massaal hebben aangemeld. Hierdoor zit vrijdag 11 maart al helemaal vol. Maar omdat we zoveel mogelijk kinderen de kans willen geven mee te doen met deze toffe Challenge, gaan we nog een keer extra naar de Escaperoom en wel op vrijdag 18 maart 2022, van 15.30 – 17.30 uur.

Alle True Friends krijgen die dag een eenmalig kijkje achter de schermen en natuurlijk moeten ze ook zelf proberen te ontsnappen uit één van de spannende Escaperooms. Maar er is méér… eigenaar Jef van Escaperoom Geldrop heeft dit keer zelf ook de hulp van de kinderen nodig. Want hij wil met zijn team een totaal nieuw ontsnappingsspel ontwerpen, speciaal bedoeld voor kinderen uit de hoogste groepen van de basisschool. En dus vraagt hij alle True Friends: helpen jullie ons mee bij het bedenken van een nieuw spel of vette puzzel voor de Escaperoom?

True Friend, dat is een seizoen vol spannende vriendenavonturen, in je eigen stukje NL. En ook tijdens deze Challenge komt het weer aan op samenwerken, naar elkaar luisteren en laten zien wat je in huis hebt. Zo ontdekken jonge mensen hoeveel je aan elkaar hebt. Als vrienden, over en weer. Maar net zo goed: wat je dorp voor jou betekent – en andersom. Via True Friend krijgt een nieuwe generatie mooie kansen om spelenderwijs te ontdekken hoeveel dat waard is, die zee aan vrijheden, ruimte en mogelijkheden, hier in jouw stukje NL. Onder het motto: ‘Kijk wat je kunt!’

Opgeven voor de Escaperoom Challenge op vrijdag 18 maart is gratis en makkelijk, via de True Friend app. Daarna krijgt ieder kind van ons een bevestigingsmail met Vriendenpas, als officieel toegangskaartje. Let op: ook als je je de vorige keer al hebt aangemeld voor de Escaperoom, is het belangrijk dat je je nu weer aanmeldt. Aanmelden kan tot en met 16 maart maar wacht niet te lang met opgeven, want ook voor de Escaperoom Challenge op 18 maart geldt: vol = vol! 

Jef, eigenaar Escaperoom