In het nieuws

True Friend in het nieuws! Hier vind je de publicaties en persmaterialen.

Heb je een vraag? Mail ons dan via bericht@true-friend.nl. En bellen mag natuurlijk ook altijd: 06-18651205.

Publicaties

True Friend Film Festival 2022

In een stampvolle zaal ‘de Grote Spoel’ genoten de jonge kijkers van heel diverse films over het thema echte vriendschap. En daar bleef het niet bij, want de kinderen mochten de aanwezige filmmakers meteen ook vragen stellen over de films. Bovendien vormde het publiek die middag meteen ook de jury. Na vertoning van alle films en alle kritische vragen aan de makers, kozen de kinderen hun favoriete film en mochten zij de True Friend Film Award uitreiken!

De escaperoom

Je vrijwillig samen laten opsluiten en dan zo snel mogelijk proberen te ontsnappen… Dat is de aantrekkingskracht van een bezoekje aan de Escaperoom. En de kinderen uit groepen 7 en 8 van alle basisscholen hebben daar blijkbaar oren naar. Het wordt zeker geen gewoon bezoek aan de escaperoom. Want voor deze gelegenheid krijgen de kinderen ook meteen een kijkje achter de schermen.

True Friend Film Festival

Tijdens het True Friend Film Festival in Gemeente Geldrop-Mierlo gaven we kinderen volop de gelegenheid om met elkaar te praten over ‘echte vriendschap’… en wat dat eigenlijk is. Aan de hand van 6 korte films, speciaal voor de gelegenheid gemaakt door studenten van vakschool SintLucas, kwamen de tongen los. Net als de oprechte emoties.

De Bike Tour

Basisschoolkinderen uit Geldrop-Mierlo fietsen dwars door de gemeente op zoek naar de “verborgen juweeltjes”. De tocht is bedacht door True Friend, een organisatie om de jeugd door middel van activiteiten met de gemeente te verbinden.

De kasteelchallenge

Het was een verrassing voor Evi, Lucas, Amber en Thijmen dat ze donderdagmiddag bij Kasteel Geldrop terechtkwamen. Ze hadden alleen coördinaten doorgekregen van het project True Friend. Geldrop-Mierlo is de eerste gemeente waar True Friend voor de basisschoolgroepen 7 en 8 is uitgerold.

De klassenchallenge

Een schooljaar vol vriendenavonturen en uitdagingen, dat kunnen de deelnemende jongeren tegemoet zien als ze zich aansluiten bij het project True Friend. Geldrop-Mierlo is de eerste gemeente waar het project voor de basisschoolgroepen 7 en 8 wordt uitgerold.

Persmap

Escaperoom

Filmfestival

Bike Tour

Geldrop Mierlo